- یکشنبه 5 دی 1400 - 02:10
- کد خبر : 1749
- پیشخوان
علیرغم توصیههای مکرر مبنی بر ضرورت رعایت پروتکلهای بهداشتی در اماکن عمومی با توجه به خطر شیوع اُمیکرون، اما کارگاهها و صنایع کوچک زیر ۲۵ نفر، نانواییها و مدارس رتبههای اول تا سوم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی را به دلیل نقض شیوهنامههای بهداشتی در هفته گذشته، به خود اختصاص دادهاند؛ موضوعی که […]
علیرغم توصیههای مکرر مبنی بر ضرورت رعایت پروتکلهای بهداشتی در اماکن عمومی با توجه به خطر شیوع اُمیکرون، اما کارگاهها و صنایع کوچک زیر ۲۵ نفر، نانواییها و مدارس رتبههای اول تا سوم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی را به دلیل نقض شیوهنامههای بهداشتی در هفته گذشته، به خود اختصاص دادهاند؛ موضوعی که می تواند بستر مناسبی را برای جولان اُمیکرون در کشور فراهم کند.علیرغم توصیههای مکرر مبنی بر ضرورت رعایت پروتکلهای بهداشتی در اماکن عمومی با توجه به خطر شیوع اُمیکرون، اما کارگاهها و صنایع کوچک زیر ۲۵ نفر، نانواییها و مدارس رتبههای اول تا سوم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی را به دلیل نقض شیوهنامههای بهداشتی در هفته گذشته، به خود اختصاص دادهاند؛ موضوعی که می تواند بستر مناسبی را برای جولان اُمیکرون در کشور فراهم کند.
[#item_full_content]
نظرات